AdSense

Pretraži ovaj blog

srijeda, 21. prosinca 2016.

JEDNOSTAVNI ZIMSKI MAKE UP LOOK

U zimskim hladnim danima možemo da nosimo dosta šminke u nekoliko slojeva, naravno po ukusu ali je važno i njegovat kožu sa hidratantnim produktima zbog suhoće kože.
Na lice stavimo prvo tekući puder i dobro ga umasiramo u kožu zatim nanesite puder u prahu jer minimizira sjaj.  Nakon toga uzmite svoj korektor i prekrijte podočnjake i utrljajte ga zajedno sa puderom da se ne vidi razlika.
Smeđom olovkom definirajte oblik i ispunite vaše obrve. Konturirajte vaše obraze tako da nanesete bronzer ispod jagodičnih kostiju.
Rumenila nanesite malo i stavite ga na najveću točku vaših jagodičnih kostiju u blagim pokretima. Na cijeli očni kapak nanesemo smeđe do ljubičasto sjenilo i dobro ga utrljamo u kožu. Sa preciznim kistom nanesite isto sjenilo ispod donjih trepavica te također dobro ublendirati.
Crnu kajal olovku nanesite na vodene linije a iznad gornjih trepavica tekućim Eyelinerom povuć tanku preciznu liniju i produžit ju prema gore ( Cat Eye Look). Na trepavice nanesite maskaru po vašem izboru i uvijte trepavice kliještima kao i uvijek.
Na usne idu blago rozne ili peach boje kao ruž ili sjajilo.

Ovaj izgled je prikladan kao dnevni Make Up ali je naravno dobar i za večer a možete ga malo i pojačat ( usne i umjetne trepavice).

Nema komentara:

Objavi komentar