AdSense

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 18. rujna 2016.

ŠIK MAKE UP LOOK

Šik Look je u današnje vrijeme za mene elegantno moderni Look. Ovdje je bitno da se precizno nanose produkti  te da svaki dio lica treba bit uredno  i kvalitetno našminkan a da svi djelovi  pašu zajedno uz mali štih modernizma. Izgled je jednostavan, može bit i poslovni Look ali naravno i za sve druge prilike.

Ovaj Look je Glow Look tako da ćemo koristit tekući i puder kojeg ćemo u jednom sloju uredno umasirati na u kožu lica koju ste prije tog očistili i namazali hidratantnom kremom.
Kremastim smeđim produktima konturirajte lice, precizno i uredno umasirajte ( jače naglasite ispod jagodičnih kostiju i definirajte nos).
Na obraze stavite mrvicu rozno - pink rumenila.  Obrve decentno i precizno definirat olovkom (važno da budu identične). Kremastim svjetlim produktima označite vrhove jagodičnih kostiju i uz duž nosa, po potrebi možete transparentnim puderom fiksirati Make Up.

                                                                          OČI
Očni Make Mp bi trebao bit posebno precizan i uredan, preporučujem vodootporne produkte. Za ovaj Look imam dvije varijante i preporučujem da umjesto sjenila koristite vodootporne olovke ili lajnere. Crnom olovkom uokvirite oko: obojite vodene linije.
Prva varijanta je rozno  maslinasti očni kapak a druga je bijelo turkizni Look, prvu boju od unutarnjeg kuta do sredine pa zatim polagano prelazite na drugu koja ide do kraja vanjskog kuta. Prva varijanta više ide na plave oči a druga na tamne. Preciznim Eyelinerom polako povucite liniju koju usmjerite prema gore (Cat Eye Look). Za kraj nanesite 2 sloja maskare na gornje i donje trepavice. Uzmite si dovoljno vremena za ovaj Look.
Za večernji izlazak Eyliner može bit u šljokicama ili geliran. 


Na kraju ćemo ovom izgledu dat moderni štih a to su usne u žarkim  bojama po vašem izboru, precizno uokvirene olovkom u istoj boji sa sjajilom.

Nema komentara:

Objavi komentar