AdSense

Pretraži ovaj blog

petak, 16. rujna 2016.

MOJ DNEVNI MAKE UP LOOK

Moj dnevni make up je decentan i prirodan naravno ako nije neki posebni dan ili večernji
izlazak.
Ujutro nakon umivanja i pranja zubi nanesem dnevnu toniranu kremu za lice koja je 1 nijansu tamnija od moje prirodne boje kože, volim kremu jer ima onaj sjaj i friškost što puderi nemaju a i prirodnije izgleda. Nakon toga počešljam svoje obrve i počupam dlačice na pogrešnim mjestima ako ih ima, zatim sa smeđom  olovkom povučem crtu uz donji rub obrva i umasiram ih prstima povlačeći prema gore, tako da cjele obrve budu naglašene i izledaju gusto. Za konturiranje koristim smeđe sjenilo i sa prstima  ga nanesem ispod jagodične kosti i obavezno konturiram svoj nos. 
Na obraze stavim pink-crveno rumenilo u maloj količini.
Na očne kapke stavim malo bjelo-roznog sjenila da izgledam "probuđeno", nakon toga povučem liniju sa tekućim crnim Eyelinerom.
I zadnje što stavljam na oči je maskara za volumen, nanesem 2 sloja i na donje i gornje trepavice, zatim ih uvijem  kliještima za trepavice, napravim zavoj na 2 mjesta i držim po 5 sekundi.
Za usne stavim malo pink ruža na prst i utrljam ga peko cjelih usana da izgleda kao prirodna boja usana, zatim stavim malo bezbojnog sjajila za volumen i na isti način utrljam ga prstom preko cjelih usana.