AdSense

Pretraži ovaj blog

subota, 17. rujna 2016.

MAKE UP ZA SLIKANJE

Ovaj Look je mješavina između Cat Eye looka i Pin Up looka. Malo jače ćemo naglasit obrve, oči i usne. Ovaj look je stvoren da bih mogli dobiti vašu super sliku koju će te objavljivat na društvenim mrežama. Sa ovim izgledom možete i u večernje izlazke i u noćni život.

Sa korektorom ili na drugi način prekrij te podočnjake i druge nečistoće na vašoj koži, nakon toga nanesite 2 sloja vašeg tekućeg pudera i ravnomjerno ga utrljajte u kožu.

 Konturirajte malo jače, stavljajući veće količine i sve dobro umasirajte. Sa smeđom olovkom ćemo definirat oblik obrva a smeđim sjenilom prekrit rijetka mjesta tako da izgled obrva bude dramatičan i dobro naglašen.
Na obraze ćemo stavit samo malo roznog rumenila a na usne  žarke boje kao što su crvena i pink boja. Oči treba najače naglasiti u vanjskom djelu oka. Gornju i donju vodenu liniju ćemo obojit crnom olovkom. Sad sa Eyelinerom povucite crtu uz rub gornjeg kapka i od unutarnjeg kuta prema vanjskom liniju podebljavajte, na kraju ruba povucite ju koso prema gore da dobijemo " mačje oči".
Na očni kapak od sredine prema van stavite tamno ljubičastog sjenila i zajedno ih umasirajte da se crna i ljubičasta zajedno stope. Uz donji rub oka ali tek od sredine povlačimo crtu olovkom ili sjenilom koja će postati deblja pri vanjskom kutu i nju onda spojite sa gornjom kosom. Na kraju ćete nanijeti maskaru na gornje i donje trepavice i uviti ih kliještima te ruž kojeg možete nanijeti u nekoliko slojeva i možete se slikati praveći vaše najbolje poze.


                                      

Nema komentara:

Objavi komentar