AdSense

Pretraži ovaj blog

petak, 23. rujna 2016.

LJETNI BRZI MAKE UP LOOK

Ljetni make up treba bit decentan, prirodan i frišak, ljeti se borimo sa vrućinama i znojenjem  pa je prikladnije nosit manje ali nešto ćemo i nanijeti jer i tada želimo izgledat bezprijekorno.

                                                                         LICE
Na lice preporučujem da stavite samo kremu za sunčanje i dobro je umasirajte u kožu lica.
Tko ima crvena područja na licu ili bubuljice ili akne neka ih korektorom prekrije.
Uz obrve povucite liniju sa smeđom olovkom otpornom na vodu i umasirajte ju preko cijelih obrva. Na obraze stavite malo rozne boje da izgled bude frišak.

                                                                          OČI
Svi produkti koje koristite za područje oko očiju trebale bih biti vodootporne da se ne razmaže zbog vrućine i znojenja. Na očne kapke stavite malo roznog sjenila ili sjenila u boji breskve za svijež i budan izgled očiju i uz to nanesite vodootpornu maskaru, dosta je jedan sloj maskare i uvijte trepavice sa kliještima za uvijanje.

                                                                        USNE
Za usne koristite ljetne žarke boje kao što su svijetle ali  žarke pink boje, crvene i narančaste, a možete i olovku za usne u istim bojama umasirat preko cjelih usana jer su olovke manje topljive pa će duže krasiti vaše usne. Uz ovaj Look koji je namjenjen za dan naravno dobro pašu sunčane naočale i valovita kosa.

Ako želite ljetni Make Up za večernje sate onda nanesite slobodno više Make Up-a npr.
dodajte Liner i crnu olovku ako želite al i one bi trebale bit vodootporne jer se i navečer i noću znojite. Uz to sve možete nanijeti i bronzera preko lica koji će naglasiti vaš osunčani ten.Nema komentara:

Objavi komentar