AdSense

Pretraži ovaj blog

petak, 16. rujna 2016.

CAT EYE IZGLED

Danas kao i nekad u starom Hollywoodu jedna od naj senzualnijih načina šminkanja je takozvani "CAT-EYE LOOK"  u kojem se posebno naglašavaju oči i daje im se oblik mačjih očiju.
                                                              LICE
Za podlogu predlažem tekući puder 1-2 nijansi tamniji od boje vaše kože i ravnomjerno ga umasirajte u kožu. Obrve ćemo jače naglasit, prvo olovkom definirajte oblik a zatim ih smeđim sjenilom ispunite da dobiju vizualnu gustoću.
Za sjenčenje lica koristite isto sjenilo u smeđoj boji ako nemate bronzer. Konturirajte tako da na licu nacrtate broj 3,  znači tz. krajeve čela, ispod jagodičnih kostiju i niz kosti čeljusti. Highlighter nanesite na sredinu čela, po sredini nosa, na vrh jagodičnih kostiju, iznad gornje usne i ispod obrva. Sve dobro utrljajte da se stopi sa puderom.
Za obraze preporučujem svijetlije boje u malim količinama da unesemo malo topline u lice.

                                                                OČI
Kao prvo nanesite malo sjajila u bjeloj boji ili boji kože na očne kapke i dobro ga utrljajte kao

podlogu za daljne boje. Crnu olovku koristite za gornje i donje vodene linije, slobodno crtajte jače linije da pogled bude što intenzivniji. Uz gornju crtu trepavica povucite jaču crtu sa dubokim Eyelinerom u crnoj boji i povucite kosu i dugu liniju premo gore  tako da napravite špicast oblik očnog kapka, nakon toga nanesite crno sjenilo od sredine prema vanjskom djelu očnog kapka i dobro ga utrljajte sa Eyelinerom. Na unutarnji dio kapka nanesite sivog ili srebrenog sjenila i utrljajte ga prema crnom  tako da se te dvije boje spoje a prelaz iz jedne u drugu boju da bude nevidljiv. Sad opet crno sjenilo nanesite uz liniju donjih trepavica, kod vanjskog djela oka spojite crtu sa crtom od Eyelinera.
Na gornje i donje trepavice nanesite nekoliko slojeva maskare za volumen i uvijte ih sa kliještima.

Uz ovaj Look preporučujem da zalijepite umjetne trepavice, to će vaš pogled ekstra otvorit.

                                                            USNE
Ako je šminka za dan onda predlažem "nude" ruževe a ako je za večer onda jače boje, preko ruža nanesite bezbojno sjajilo.
Koji žele još senzualniji izgled nanesite mrvicu bjelog ili srebrenog sjajila na sredinu gornje usne.

Ovaj look preporučujem  za večernje izlaske nego za svakodnevnicu.

Nema komentara:

Objavi komentar