AdSense

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 15. svibnja 2014.

NOVOGODIŠNJI MAKE UP

Novogodišnji Make Up može bit extravagantan, imate pravo naglašeno se našminkati, bolje rečeno možete se izživljavati produktima i bojama i koliko god nanesete neće te izgledat prenašminkano.

Kao uvijek započinjete da koncilerom prekrijete nedostatke a zatim nanesite tekući puder i dobra ga umasirajte prstima u kružnim pokretima u vašu kožu lica.
Sa smeđom olovkom če te definirat vaš oblik obrva a smeđim sjenilom ćete obrvama dati gust izgled. Ne zaboravite konturirat i highlightirati vaše lice.
Na obraze će te staviti roznog rumenila na najviše točke vaših jagodičnih kostiju.
Pošto će oči bit jako naglašene ja preporučujem nude ruževe ali kao što smo rekli, novogodišnja je noć i bez  grižnje savjesti slobodno nanesite crveni ili pink ruž na vaše usne.

OČI
Prvo što ćete napravit je da obojite vodene linije crnom vodootpornom olovkom za oči.
Na očne kapke ćete nanijeti bjelo sjenilo skroz do obrva kao baza za druga sjenila.
Na unutarnji kut gornjeg očnog kapka stavit ćete bijelo-srebreno sjenilo, na sredinu očnog kapka stavit ćete rozno-ljubičasto sjenilo sa šljokicama i na vanjskom djelu stavljate crno sjenilo isto sa šljokicama, a sve te boje mogu naravno i bez šljokica.
Sad povucite liniju uz rub gornjeg kapka sa crnim Eyelinerom, pri kraju oka liniju povucite koso prema gore.
Na trepavice nanesite 2 sloja maskare za volumen na gornje i donje trepavice a onda zaljepite umjetne trepavice te ih zajedno uvijte kliještima za trepavice. Ako želite možete ispod donjih trepavica stavit malo srebrenih šljokica.

I vaš extravagantni Look je gotov, puno zabave i uspjeha u šminkanju želi vam vaša ...LELA...