AdSense

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 18. svibnja 2014.

DVA MAKE UP IZGLEDA ZA SMEĐE OČI

Prvi Look je decentni  a drugi je decentno romantični Look.

DECENTNI LOOK
Kao prvo stavit ćemo toniranu kremu za lice i umasirat ju sa kružnim pokretima ravnomjerno u kožu lica.
Sa smeđom olovkom ćemo formirat naše obrve a sa smeđim sjenilom ćemo im dat gust i naglašen izgled. Na obraze ćemo stavit  malo rumenila u boji breskve.
Usne ćemo naglasit decentno, preporučujem prozirno sjajilo za usne ili balzam u boji.

Oči
Na očne kapke ćemo stavit 2 boje, od unutarnjeg djela kapka prema sredini stavit ćemo rozno sjenilo a od sredine prema vanjskom djelu svjetlo plavo ili turkizno sjenilo,  dobro ih zajedno umasiramo  tako da se ne vidi prijelaz između boja.
I za kraj ćemo sa maskarom za volumen i kliještima za tr. sredit trepavice.


DECENTNO ROMANTIČNI LOOK
Nanijet ćemo tekući puder i umasirat ga ravnomjerno. Dali ćete konturirati i highlightirat je vaša odluka. Kao uvijek naše obrve formiramo smeđom olovkom a naglasimo ih smeđim sjenilom. Na najvišoj točki jagodičnih kostiju stavit ćemo rumenila u decentnoj boji.
Za usne preporučujem koraljne boje ruževe i sjajila.

OČI
U unutarnjem kutu očnog kapka stavljamo bjelu boju. Očni kapak ćemo podjelit na dvije polovice. Na unutarnju polovicu stavit ćemo sjenilo u boji šampanjca a na drugu polovicu stavit ćemo svijetlo smeđe sjenilo.
Iznad očnog kapka stavit ćemo svijetlo ljubičastog sjenila i sve ćemo dobro ublendirati i spojiti da se nevide prijelazi, i tako ćemo dobit romantični Look. Gornju vodenu liniju ćemo obojit crnom olovkom i za kraj ćemo nanijeti crnu maskaru za volumen na trepavice i uvit ih kliještima za trepavice.

PUNO ZABAVE KOD ŠMINKANJA ŽELI VAM  LELA - JELENA...