AdSense

Pretraži ovaj blog

utorak, 13. svibnja 2014.

ARAPSKI MAKE UP LOOK


Ljepota arapskih žena je u njihovom pogledu, zato što su oči jedini atribut koji smije bit otkriven, zbog toga su stvorile poseban stil šminkanja očiju.
Tuš ili Eyeliner je najvažniji produkt kod ovog izgleda.

Nakon što smo sa koncilerom prekrili sve nedostatke, nanijeli tekući puder 2 nijanse tamniji od vaše kože i dobro ga umasirali i nakon što ste konturirali lice, prelazimo na obrve.
Arapske žene imaju jake i guste obrve, zato ćemo kao prvo olovkom definirati oblika zatim mješavinom crne i smeđe boje sjenila ispuniti obrve, tako da imaju taman i gust Look.
Na najviše točke jagodičnih kostiju ćemo lagano nanijeti rumenilo decentne boje.
Zbog jakog naglašavanja očiju na usne ćemo stavit decentni ruž npr. u breskvastim nijansama.

                              OČI

Prvo ćemo crnom olovkom ispunit gornju i donju vodenu liniju.
Na očne kapke i do obrva nanesite bijelo sjenilo kao bazu za druga sjenila. Na očni kapak nanesite svijetlo smeđe sjenilo i produžit ga koso prema gore i sa istim sjenilom povucite liniju ispod oka i u vanjskom kutu oka sastavite donju liniju sa gornjom i iscrtajte slovo "v" tako da dobijete Cat Eye Look.
Na očnom kapku iznad svijetlo smeđeg sjenila nanesite tamno smeđe-bordo sjenilo koje prelazi iznad linije očnog kapka. Eyeliner ili tuš nanesite na gornji i donji rub kapka uz produžetke na vanjskom i unutarnjem djelu oka tako da oko uokvirimo crnom bojom.
I za kraj ćemo nanijeti maskaru na gornje trepavice u nekoliko slojeva i zaljepit umjetne trepavice.

Puno zabave i uspjeha u šminkanju ovog dramatičnog Looka.Nema komentara:

Objavi komentar